Un any més, el Club Familiar Singlada, us ofereix el CURS D’ESTIU, per a nenes de 1r de primària fins a 1r d’ESO (curs acabat), amb un calendari d’activitats molt complert i divertit, i a un cost molt interessant.

Enguany el tema de fons serà: “UN ESTIU DE SAFARI”.

Descobrirem l’apassionant món dels animals salvatges i domèstics, els que viuen a terra i a l’aigua i fins i tot els voladors!

A través d’activitats i molts jocs coneixerem les diferències entre els mamífers, les aus, els peixos, els amfibis o els rèptils, serà un estiu ple de colors i diversió!

Comptarem amb les monitores coordinadores: Inés Farré i Vicky Gràcia, que cada any ho donen tot per a que les nenes gaudeixin d’allò més.

A través de la diversió i el bon ambient, treballarem els valors de SINGLADA, per tal d’aprendre i reforçar les qualitats humanes.

Les dates seran: del dilluns 28 de juny al divendres 23 de juliol

PREUS: (*)

Sòcies: 70 €/setmana      

NO sòcies: 95 €/setmana

(*) Aquests costos son comptant en que es puguin fer les activitats extres setmanals, tipus Tibidabo, Skating, CosmoCaixa…. Si no es poguessin fer, per estar tancades, es revisarien els costos a la baixa.

Adjuntem el fullet amb tota la informació, que podeu fer extensiu a familiars i amics.

Hi haurà preferència de reserva de plaçaper a les sòcies de Singlada, fins al 15 de juny.

Seguirem tenint especial cura de la normativa d’higiene i mesures de prevenció de la COVID-19, d’acord a les recomanacions de les autoritats sanitàries específiques pels casals d’estiu.

Hem limitat el nombre d’inscripcions per setmana, a 40 nenes, que es dividiran en grups reduïts.

Si hi esteu interessats, us agrairem que accediu al formulari d’inscripció a través del link que segueix, i en uns dies ens posarem en contacte amb vosaltres:

El curs d’estiu és una molt bona elecció per a les vostres filles, que aprofitaran aquestes primeres setmanes de vacances escolars per divertir-se aprofitant el temps i per seguir formant-se, en un ambient fantàstic, amb activitats de les quals gaudiran i aprendran molt.